HABER

ANASAYFAHABERÖz Disiplin ve Zaman Yönetiminin Önemini Paylaştık.

Öz Disiplin ve Zaman Yönetiminin Önemini Paylaştık.

Öz Disiplin ve Zaman Yönetiminin Önemini Paylaştık.

Öz Disiplin ve Zaman Yönetimi 

Bilgi Üniversitesi Eğitim Danışmanları Sayın Özge ALYU ve Serkan DURU, "Öz Disiplin ve Zaman Yönetimi" başlıklı seminerde 12. sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi.

Eğitim danışmanları tarafından çevrimiçi gerçekleştirilen seminerde "Disiplin nedir, öz disiplinin önündeki engeller nelerdir, öz disiplin kazanma teknikleri nelerdir?" sorularına yanıtlar arandı.

Öz disipline sahip olmanın ve zamanı yönetebilmenin en önemli anahtarının "çaba" olduğunu vurgulayan Özge ALYU, dikkat dağınıklığı ve odaklanma sorunu yaşayan öğrenciler için kısa çalışma dilimlerinden oluşan Pomodoro tekniğinden bahsetti. Ayrıca verimli çalışmak için kısa süreli hedefler belirlemek gerektiğini vurgulayarak Kanban tekniği hakkında öğrencilerimizi aydınlattı. Önemli ihtiyaçlarımızı zamanında karşılayabilmek için planlı bir çalışma hayatına sahip olmak gerektiğinden bahseden eğitim danışmanları, Eisenhower tekniğinden bahsederek semineri tamamladılar.  

Öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık sürecini, önemli isimlerleri davet ederek düzenlediğimiz çevrimiçi seminerlerle desteklemeye devam ediyoruz. Üniversiteye hazırlanan tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.

 

Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.