HABER

ANASAYFAHABERMUN TR 2020'ye Damga Vurduk

MUN TR 2020'ye Damga Vurduk

MUN TR 2020'ye Damga Vurduk

MUN TR 2020

Bu yıl Antalya, Atlantis Limak Otelde 2 - 6 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen MUN TR konferansına Özel 3 Mart Anadolu& Halil Güleç Fen Lisesi olarak 11 kişilik delegasyonumuzla katıldık. Öğrencilerimiz Billur Zeynep ÇİMENLER, Sude Petek YAVAŞ, Öykü EFENDİ, Mehmet Kuzey KORKUT, Poyraz ÖZLER, Emre Efe KAŞKA, Ayça AZAK, İpek PEKTAŞ, Umay FIRTINA, Asya YILMAZ ve Serasu FİLİZAY çeşitli komitelerde, kendilerine organizasyon tarafından aloke edilmiş (belirlenmiş, atanmış) ülkelerin delegeleri olarak gerekli çalışmaları yaparak hem kendilerine delegesi olma şansı verilmiş ülkelerin hem de tüm dünya ülkelerinin sorunu olan konulara çözüm önerileri getirdiler, bu sorunlara çözüm yolları aradılar.

Bu Yıl Katıldığımız Komitelerinden Bazıları:

  • Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (United Nations High Commissioner for Refugees, UNHCR)
  • Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü (North Atlantic Treaty Organization, NATO)
  • Birleşmiş Milletler HIV/AIDS programı (UNAIDS)
  • Birleşmiş Milletler uyuşturucu ve suç ofisi  (UNODC)

Öğrencilerimizden Mehmet Kuzey Korkut, ECLAC ( The Economic Commission for Latin America and Carribean ) yani Birleşmiş Milletler Latin Amerika ve Karayipler Ekonomik Komisyonu komitesinde temsil ettiği ülke olan" Jamaica" olarak honourable mention (onur mansiyon) ödülü almaya hak kazandı. Kendisini tebrik ediyoruz.

Ayrıca uluslararası platformda gerçekleşen, Türkiye'nin en prestijli ve kapsamlı MUN organizasyonu olarak kabul edilen MUN TR organizasyonuna katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.