HABER

ANASAYFAHABERAta'mızın Huzurunda

Ata'mızın Huzurunda

Ata'mızın Huzurunda

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde 3 Mart Anadolu & Fen Lisesi öğrencileri olarak Ata'mızın varlığını unutmadığımızı ve asla unutmayacağımızı bir kez daha gösterdik.

10 Kasım 2023 Cuma günü 09.00'da anaokulu, ilkokul, ortaokulu ve lise kademelerinin hazır bulunduğu kampüs bahçemizde, 09.05'te siren sesleri eşliğinde saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklâl Marşı'nın söylenmesiyle Anma Törenimiz başladı. Günün anlam ve önemini içeren konuşmasıyla tören sunumunu öğrencimiz Ege Gönül gerçekleştirdi. Ardından Anma Törenimiz ilkokul, ortaokul ve lise kademelerine ayrı ayrı sergilenmek üzere konferans salonunda devam etti.

Sene başından bu yana etkinliklerine devam eden Tiyatro Kulübü, Dergi Editörlüğü Kulübü ve Orkestra Kulübü öğrencilerimizin ortaklaşa hazırladığı törende, izleyicilerimize duygu dolu dakikalar yaşattık. Edebiyat Öğretmenleri Burak Şahin ve Emine Gökmen'in derlediği "Yurt Dışı Basınında Atatürk" haberlerini seslendiren Dergi Editörlüğü Kulübü öğrencilerimizle Anma Törenimiz başladı. Edebiyat Öğretmeni Fehime Özgür Tomak'ın kaleme aldığı oratoryo (şiir korosu) metnini ve Edebiyat Öğretmeni Deniz Yıldız'ın planladığı pandomim gösterisini sahneye koyan Tiyatro Kulübü öğrencilerimiz, sahnenin iki yarısını doldurdular. Orkestra Kulübü öğrencilerimiz "Yiğidim Aslanım" ve "Nasıl Söylerim" parçalarını seslendirirken "Çalın Davulları" Selanik türküsünü; Müzik Öğretmenimiz Barış Yılmaz'ın klarneti eşliğinde, Matematik Öğretmenimiz Arzu Öztürk ve İngilizce Öğretmenimiz Zeynep Mutman seslendirdiler. Ayrıca öğrencimiz Ece Su Özgür, "Nasıl Söylerim" parçasına solo modern dansıyla eşlik ederek sahnedeki dramatik havayı destekledi.

Tören bitiminde Bilgisayar Öğretmenimiz Samet Yıldırım'ın da desteğiyle Dergi Editörlüğü Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan okul dergimizin "10 Kasım Özel Sayısı", törene katılan öğrenci ve velilerimize takdim edildi.

Daima devrimleri, daima ilkeleri, daima dik duruşuyla "Daima Onunla" diyerek Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün unutulamayacağını, onu hatırlamanın 10 Kasım'larla sınırlandırılamayacağını biliyor; daima onun ruhunu yaşatacağımıza söz veriyoruz.

Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.